Verliescoaching rondom geboorte - In het leven verweven.   
 

Geboortevoorbereiding: Relaxed bevallen vanuit Regie. 

Alles wat jullie aan voorbereiding nodig hebben voor een gedegen geboorte en ouderschapsvoorbereiding is hier te vinden. Tijdens het Geboorte voorbereidingsprogramma dat 6 bijeenkomsten van 2,5 uur bedraagt krijgen jullie alle kennis en handvatten aangereikt die jullie in staat stelt om op een voor jullie passende wijze zowel de geboorte als het ouderschap vorm te geven. Tussen de lessen door krijgen jullie nog een aantal suggesties en tips mee die erg zinvol zijn om tussendoor te gaan onderzoeken zodat jullie eigen visie op de geboorte en het ouderschap verstevigt wordt.

Hoewel het woord relaxed veelal tijdens een zwangerschap en geboorte na verlies een zware lading kan hebben, mag je het lezen als een geruststellende rugzak vol met correcte theorie en helpende ondersteunende tools die tijdens de bevalling van grote waarde zijn.  Zowel jij als barende als jouw partner worden gezien en gehoord tijdens dit programma. Je mag je zorgen en angsten delen en we gaan samen op onderzoek uit hoe deze getackeld kunnen worden zodat jullie de magie van geboorte kunnen gaan ervaren. Ook indien er onverhoopte omstandigheden zich voordoen weten jullie hoe jullie de regie behouden. 

Relaxed bevallen vanuit Regie heeft niet tot doel om een perfecte pijnloze bevalling te bewerkstelligen. Het heeft tot doel om de juiste omstandigheden voor jullie als ouders te creëren in goed samenspel met de betrokken zorgprofessionals. En daarin bepalen jullie als ouders wat bij jullie past en waar jullie je comfortabel bij voelen wat zeker na een verlieservaring enorm van belang is. Jullie als ouders worden tijdens het programma onder andere met behulp van " huiswerk "actief aan het werk gezet om goed na te denken over de keuzes die jullie kunnen maken. En jullie ontvangen tijdens het programma ook iedere week via de mail extra informatie die de aangereikte theorie en tools bekrachtigen. 

Heb jij of hebben jullie het gevoel dat er nog stappen te zetten zijn in het rouwproces voordat jij je kunt richten op jouw huidige zwangerschap? Dan is het verstandig om contact met mij op te nemen om te onderzoeken of het zinvol is dat wij een op maat gemaakt rouw en verliestraject voor jou of jullie gaan starten. Voordat de focus komt te liggen op het gedegen voorbereiden van de geboorte van jullie regenboogbaby. 

Wat dit programma nog meer uniek maakt is dat wij ook kort gaan inzoomen op de eerste maanden met de baby. Wat is natuurlijk babygedrag, wat mag je verwachten van een baby. Wat mag je verwachten van jezelf in de ouderrol. En hoe behouden jullie de regie ook in deze kwetsbare maanden.  

Willen jullie je goed voorbereiden op het eerste jaar van de baby? Dan is het een goed idee om dit door middel van het door mij samengestelde online programma welkom lieve kleine baby ( binnenkort te verkrijgen) via www.leutjelaifde.nl te gaan volgen. Boordevol tips en tools om een vliegende start te maken in het ouderschap, onder andere volledige cursus babymassage, leren dragen met een draagdoek, dunstan babytaal, natuurlijk slaapgedrag en nog veel meer! 

Dit geboortevoorbereidingsprogramma is zowel online als offline bij mij in de praktijk in Leek te volgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Wil jij actuele cursusdata toegestuurd krijgen? Of een kennismakingsgesprek inplannen? Klik dan hier.